Η Λάρισα και οι συνοικίες της άλλαξαν μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel μετατρέποντας τον θεσσαλικό κάμπο σε μία απέραντη λιμνοθάλασσα.

Το Αλκαζάρ, ο Ιπποκράτης και οι εργατικές κατοικίες Γιάννουλης στη Λάρισα έχουν αλλάξει μορφή όπως αποκαλύπτουν εικόνες από drone του onlarissa. Οι εναέριες εικόνες από την πλημμυρισμένη Λάρισα αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής μετά και την υπερχείλιση του Πηνειού που βύθισε ολόκληρες συνοικίες.

Μέχρι στιγμής ο απολογισμός από την κακοκαιρία Daniel, ανέρχεται σε 15 νεκρούς καθώς πριν από λίγο αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του ο 42χρονος που είχε δηλωθεί αγνοούμενος στη Μαγνησία.

Η σορός του εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Μικρά Τρικερίου, στον Παγασητικό Κόλπο. Την περισυνέλλεξε το λιμενικό και τη μετέφερε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου και αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος άνδρας είχε παρασυρθεί στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης την Τρίτη το πρωί, όταν ξέσπασε η μεγάλη νεροποντή και χάθηκε μπροστά από τα μάτια του 17χρονου γιου του. Ο 17χρονος κατάφερε να σωθεί.
Δείτε το βίντεο

www.lifo.gr