Ο θεατρικός θίασος Θεατρίνη παρουσιάζει “Το Πέρασμα” ένα νεο έργο ενηλίκων το οποίο αποτελεί θεατρική διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Νίκου Παπαδόπουλου.

Πρόκειται για έναν εσωτερικό διάλογο του ανθρώπου με την υποσυνείδητη ηχώ του εαυτού του. Η απεγνωσμένη αναζήτηση της ισορροπίας ανάμεσα στο πραγματικό και το φαντασιακό, ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον, ανάμεσα στο τυχαίο και το μοιραίο.

Μια παράσταση αφήγηση στο Πέρασμα κάθε ανθρώπου από τη ζωή.

Ο Νομικός και συγγραφέας του βιβλίου κ. Νίκος Παπαδόπουλος σκηνοθετεί την παράσταση που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού της πόλης του Βόλου. Ο θεατρικός χώρος του Κέντρου Πολιτισμού ΘΕΑΤΡΙΝΗ ενισχύει το περιβάλλον, κάνοντας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη σκηνική ατμόσφαιρα της παράστασης.

Στη διάρκεια της πρωινής ζώνης του sport fm 89,5 o κ. Παπαδόπουλος μίλησε με ενθουσιασμό στην Έννη Λεβέντη και στον Κώστα Ανέστη για το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τη θεατρική ομάδα θεατρίνη, που έδωσε εικόνα στις περιγραφές του βιβλίου και ζωή στους ήρωες του βιβλίου του.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Για εισητήρια επικοινωνήστε με το Κέντρο Πολιτισμού Θεατρίνη