Η μικροί μαθητές του Platino και η δημιουργική ομάδα ΠΑΡΑΜΥΘΟΜΙΚΡΟΥΛΗΔΕΣ κέρδισαν τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας μια χαρούμενη γιορτή σε μικρούς και μεγάλους

Η Διευθύντρια του Πρότυπου Βιωματικού Κέντρου Προσχολικής Αγωγής Palatino κ. Δέσποινα Μπατζιάκα, σχολίασε με ενθουσιασμό την επόμενη μέρα της γιορτινής παράστασης των παιδιών του Palatino με τη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας Παραμυθομικρούληδες.

Η κ. Μπατζιάκα, μέσα από την πρωινή ενημερωτική-ψυχαγωγική εκπομπή Ennitime is agood time έστειλε σε όλους το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας αλλα και της αλληλοβοήθειας.

Aκούστε εδώ τη συνέντευξη:

Είναι σημαντική η πρωτοβουλία της κ. Μπατζιάκα να πραγματοποιήσει τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Palatino στο χώρο του Ορφανοτροφείου Βόλου με τον σκοπό να ενισχύσουν την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την αποκατάσταση ζημιών που προκάλεσαν οι πλημμύρες σε αρκετούς χώρους του Ιδρύματος .

Εδω και 30 χρόνια, τα παιδιά βρίσκουν στο Palatino ένα χαρούμενο και δημιουργικό κέντρο προσχολικής αγωγής και μέσα στο ευχάριστο αυτό περιβάλλον, φτιάχνουν τις πρώτες προσχολικές αναμνήσεις.

syn adv group