Η 23χρονη Karolina Bielawska (Καρολίνα Μπιούλεσκα) από την Πολωνία ήταν εκείνη που στέφθηκε Μις Κόσμος 2021 τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/3) στην 70η διοργάνωση του διαγωνισμού που διεξήχθη στο San Juan του Πουέρτο Ρίκο. Αντιμέτωπη για τον τίτλο με καλλονές από ΗΠΑ, Ινδονησία, Μεξικό, Βόρεια Ιρλανδία και Ακτή Ελεφαντοστού, ήταν εκείνη τελικά που επικράτησε κερδίζοντας τον πολυπόθητο τίτλο. Η Μις Κόσμος 2019, Toni-Ann Singh από την Τζαμάικα, ήταν εκείνη που έστεψε τη διάδοχό της στον τελικό. Η Shree Saini από τις ΗΠΑ και η Olivia Yace από την Ακτή Ελεφαντοστού αναδείχθηκαν σε πρώτη και δεύτερη επιλαχούσα, αντίστοιχα. Σύμφωνα με το missworld.com, η Karolina, η οποία αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση, επιθυμεί να συνεχίσει τις γνώσεις της με την απόκτηση διδακτορικού.

Επί του παρόντος, εργάζεται ως μοντέλο, και ελπίζει να γίνει ομιλήτρια παρακίνησης. «Όταν άκουσα το όνομά μου σοκαρίστηκα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τιμή μου που φοράω το στέμμα της Μις Κόσμος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τα καθήκοντά μου στο χώρο. Θα θυμάμαι αυτό το καταπληκτικό κεφάλαιο στο Πουέρτο Ρίκο για το υπόλοιπο της ζωής μου», ανέφερε στους διοργανωτές του διαγωνισμού. 

Ο ιστότοπος αναφέρει ότι η 23χρονη είναι πολύ παθιασμένη με την εθελοντική εργασία με την οποία ασχολείται. Το πρότζεκτ Her Beauty with a Purpose «Zupa Na Pietrynie» παρέχει συνεχή βοήθεια σε άστεγους που βρίσκονται σε κρίση, ενώ και ευαισθητοποιεί για αυτό το πρόβλημα αλλά και καταπολεμά τον κοινωνικό αποκλεισμό. Κάθε Κυριακή, η Karolina ετοιμάζει ζεστά γεύματα, σάντουιτς, πακέτα τροφίμων, ζεστά ροφήματα και ιατρική υποστήριξη για περίπου 300 άστεγους και όσους έχουν ανάγκη.