Η Κυριακή, παραδοσιακά είναι μέρα αφιερωμένοι στους φίλους, στην οικογένεια και σε χαλαρές δραστηριότητες με σκοπό την ευεξία. Με μια τέτοια λοιπόν συνδυαστική πρόταση, Ο Σύλλογος Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον μας προτρέπουν να περπατήσουμε όλοι μαζί, μια παρέα, στο Μονοπάτι της Αισιοδοξίας με προορισμό το λόφο της Γορίτσας.

Ελάτε να γίνουμε μια παρέα, να ενώσουμε τις φωνές μας, τις δυνάμεις μας για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και πιο ευχάριστη”

Την Κυριακή 3 Μάρτίου θα είναι η 5η σε σειρά, περιβαλλοντική δράση του Συλλόγου και φαίνεται πως οι πολίτες αγκάλιασαν με ενθουσιασμό αυτή την ιδέα με μεγάλη συμμετοχή στην περιβαλλοντική δράση.

Στην πρωινή εκπομπή του sport fm 89,5 Ennitime is good time, η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου, κ. Ιφιγένεια Ηλιοπούλου, επεσήμανε τα σημεία που έγιναν αφορμή για τη συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση, για τις πολλές διαδρομές σε αριθμό που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει, περπατώνατς στο Λόφο της Γορίτσας και τόνισε και την ανάγκη για περισσότερη φροντίδα και καθαριότητα της περιοχής, ώστε να γίνει ο λόφος σημείο ψυχαγωγίας, φιλικός προορισμός για οικογένειες και ένας τόπος περιβαλλοντικών δράσεων μέσα από την εθελοντική πρωτοβουλία, αφού πρώτα όμως είναι ένας τόπος καθαρός και περιποιημένος από τπους αρμόδιους φορείς.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗς ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ

Όσοι θέλετε να ακολουθήσετε την παρέα στο Μονοπάτι της Γορίτσας να είστε στο Κολυμβητήριο Βόλου (Σταδίου 15) στις 11.30 το πρωί για να ανακαλύψετε ένα ακόμη διαφορετικό μονοπάτι από τα 30 που υπάρχουν στην Γορίτσα με τη βοήθεια οδηγού-μέλους του Συλλόγου.


Στόχος είναι η συνεύρεση των πολιτών και η ανάπτυξη συζητήσεων,ιδεών και νέων σχεδίων για το μονοπάτι της αισιοδοξίας. “Ας είναι αυτές οι Κυριακές η αφορμή να αγαπήσουμε περισσότερο τον τόπο μας. Και αν τον αγαπήσουμε περισσότερο, θα τον φροντίσουμε και θα τον νοιαστούμε και περισσότερο. Πάρτε την παρέα σας, ίσως και μια χρησιμοποιημένη σακούλα και γάντια αν θέλετε να μαζέψετε σκουπίδια μαζί μας, το δικό σας ποτήρι με νερό και ελάτε να περάσουμε μια ώρα ευχάριστα και χαλαρά.
Συνήθως ακολουθεί πικ νικ γι’αυτό φέρτε ό,τι επιθυμείτε. Ο Σύλλογος θα προσφέρει τσιπουράκι στο δικό σας ποτηράκι (για να μην καταναλώνουμε πλαστικά μιας χρήσης).

Ακολουθήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαδώστε τις δράσεις.

Γίνετε μέλη μας ή φίλοι του Συλλόγου Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον
email: politesmagnisias@gmail.com
Facebook: δημόσια ομάδα Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον
Ιstagram http://tinyurl.com/442vsmsk 

SYN ADV GROUP