Υλικά

  • 3 σνίτσελ 200γρ (κοτόπουλο ή χοιρινά μπούτι)
  • 4 αβγά
  • 5 κ.σ. αλεύρι
  • 7 κ.σ. πάνκο ή ψωμί του τοστ τριμμένο
  • 400ml καλαμποκέλαιο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αρχικά, το περνάμε από τη μηχανή του σνίτσελ,  που του κάνει τρύπες για να γίνει η κρούστα.

Πρώτα το βουτάμε στο αλεύρι και μετά σε ένα μπολ όπου έχουμε τα αβγά.

Το τηγανίζουμε 2 λεπτά από κάθε πλευρά.

Η συνταγή μπορεί να εκτελεστεί με κοτόπουλο ή και χοιρινό.

Tip: Δεν αλατίζουμε ποτέ το κομμάτι, γιατί θα πανιάσει

Τυρένια σάλτσα με μανιτάρια

Υλικά

  • 150 μανιτάρια μικρά κομμένα στα τέσσερα
  • Μία κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 400 ml Γάλα
  • Μουστάρδα
  • 150 γρ παρμεζάνα
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος με το αλεύρι και το βούτυρο, βάζουμε τα μανιτάρια, το γάλα και τη μουστάρδα.