Υλικά

Ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
500 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο
250 γρ φέτα
2 φλ. αλεύρι
2 αυγά
1/2 φλ ελαιόλαδο
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει. Προσθέτουμε το σπανάκι και σοτάρουμε έως να μαλακώσει και να μην έχει πια τα νερά του.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφού έχει κρυώσει το σπανάκι με το κρεμμύδι το ρίχνουμε μέσα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε(αν χρειαστεί) λίγο νερό ή γάλα ώστε να έχουμε έναν αραιό χυλό. Δεν θέλουμε να είναι πολύ πηχτός αλλά ούτε πολύ αραιός.

Ρίχνουμε το χυλό σε ένα λαδωμένο ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, περίπου μισή ώρα με 45 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο) μέχρι να ροδίσει.