Οι επισκέπτες γυρίζουν ξάνα στο Πήλιο και αυξάνουν την ελπίδα για μια καλή καλοκαιρινή σεζόν

Η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στην περιοχή του Νομού Μαγνησίας έδωσε μια ανάσα στους επιχειρηματίες εστίασης και στα ξενοδοχειακά καταλύματα που λειτούργησαν αυτή την περίοδο.

Ο καλός καιρός και η διάθεση για ολιγοήμερες διακοπές ενίσχυσαν την ψήφο εμπιστοσύνης στους Έλληνες που επέλεξαν ως προορισμό το βουνό των Κενταύρων και τις γύρω περιοχές. Ο πρόεδρος της ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, σχολιάζοντας τις πρώτες εκτιμήσεις από τις κρατήσεις διαμονής, φάνηκε ικανοποιημένος από τα ποσοστά που ήταν μεγαλύτερα από τις προσδοκίες των επιχειρηματιών στο χώρο της φιλοξενίας.

Ο κ. Γιώργος Ζαφείρης αναφέρθηκε στα έργα που χρειάζεται να ολοκληρωθούν και τόνισε πως η Μαγνησία είναι ένας προορισμός που στηρίζεται κυρίως από Έλληνες και λιγότερο από ξένους επισκέπτες. Χρακτηριστικά ο κ. Ζαφείρης είπε πως είναι σημαντικό να γίνει ένα καινούριο διαφημιστικό σποτ που θα δείχνει οτι είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τον κόσμο, πως είναι ασφαλής επιλογή η Μαγνησία για το καλοκαίρι και πως είμαστε μια περιοχή που μπορεί να ικανοποιήσει πολλούς συνδυασμούς διακοπών.

Με την ίδια αισιοδοξία και με μια πρώτη εκτίμηση που δείχνει στο 70% τις κρατήσεις για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, ολόκληρη η Μαγνησία περιμένει να συνεχίζει να δέχεται κόσμο αποδεικνύοντας πως συνεχίζει να αποτελεί δημοφιλή προορισμό αναψυχής για όλους.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Η περιοχή μας είναι σημαντικός πόλος έλξης και για εναλλακτικό τουρισμό. Είναι πλούσιο το φασμα των επιλογών και με σωστές κινήσεις αποκατάστασεις των ζημιών και ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής, ίσως τελικά να κερδίσουν το στοίχημα του φετινού καλοκαιριού σε οτι αφορά στην τουριστική περίοδο του καλοκαιριού.

syn adv group