1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο, ποντίκι
1/2 φλιτζάνι λάδι
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
2 πατάτες
2 καρότα
1 πράσο
2 κλωνάρια σέλερι
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
1 φλιτζάνι αρακά
1 κουτί αποφλοιωμένα ντοματάκια
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
1 κύβο λαχανικών
αλάτι, πιπέρι
Βάζουμε το λάδι σε μεγάλη κατσαρόλα να ζεσταθεί. Κόβουμε το κρέας σε μπουκιές και το σοτάρουμε να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το πράσο ψιλοκομμένα, το σκόρδο λιωμένο και τα καρότα και τις πατάτες κομμένα κυβάκια. Τα σοτάρουμε 1-2 λεπτά και ρίχνουμε 1 1/2 λίτρο ζεστό νερό που μέσα έχουμε διαλύσει τον κύβο. Βράζουμε το φαγητό με κλειστή την κατσαρόλα 1 ώρα και προσθέτουμε τον πελτέ, τα ντοματάκια χοντροκομμένα, το καλαμπόκι και τον αρακά και το σέλερι ψιλοκομμένο. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι και αρκετό πιπέρι. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσει το κρέας