Είπαν ό,τι είχαν να πουν για τους εαυτούς τους, κέρδισαν όσα ήταν να κερδίσουν από τα media που αξιοποίησαν τον μικρόκοσμό τους, όμως οι Αμερικανοί δεν θέλουν να τους ακούν άλλο, βαρέθηκαν: ο Χάρι ο πρίγκιπας δεν έχει τίποτε άλλο να εκστομίσει, αφού ο κόσμος όλος περιστρέφεται πέριξ του εγώ του, ενώ όσα λέει η σύζυγός του, η Μέγκαν, δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
Απλά είναι τα πράγματα: για το αποσυνάγωγο ζεύγος του Μπάκιγχαμ τελείωσαν οι μπίζνες στις ΗΠΑ.
Μάλιστα, μάνατζερ και ιμπρεσάριοι του Χόλιγουντ, όπως ο Τζέρεμι Ζίμερ, δεν μασάνε τα λόγια τους: «Η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν ποτέ μεγάλο ταλέντο, και εν πάση περιπτώσει δεν ήταν καν ταλέντο»… Πώς του ήρθε του μάνατζερ να πει στο πόπολο την αλήθεια τώρα; Επειδή τώρα απολύθηκε το ζεύγος από τον κολοσσό ροής Spotify.
Η δεύτερη σειρά με podcast της Μέγκαν δεν θα γίνει ποτέ. Στην πρώτη σειρά του «Archetypes», πάντως, υπήρξαν 12 επεισόδια με φλύαρες κοινοτοπίες της Μέγκαν περί κοινωνικών στερεοτύπων που καθηλώνουν τις γυναίκες.
Κατάφερε, ωστόσο, να συζητήσει με διασημότητες άνευ τίτλων αλλά με έργο στους τομείς τους, όπως είναι η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και η τραγουδίστρια Μαράια Κάρει. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τις καινοτομίες αλλά και (κυρίως) για τα έσοδα του Spotify, Μπιλ Σίμονς, στόλισε κιόλας το ζεύγος με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς: «Είναι γαμημ… απατεώνες»! Τι σκληρή είναι η Αμερική όταν πρόκειται για τα δολάριά της…
Ο Χάρι δεν περιορίστηκε στην κυκλοφορία της υποτιθέμενης αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Spare», αλλά ήθελε να πάρει και συνεντεύξεις από διασήμους. Εφθασε στο σημείο να πει στο Spotify ότι θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν, έτσι οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι δεν πάει άλλο με δαύτον και ακύρωσαν το συμβόλαιο. Και το ίδιο θα κάνει και το Netflix.


Η Corriere della Sera έγραψε ότι μόνο ένα «docureality» με τίτλο «Harry and Meghan» περπάτησε, αλλά και αυτό στην πεπατημένη: εξιστορούσε τα πάθη του ζεύγους. «Και αυτό, τελικά, είναι το πρόβλημα. Εξυσαν τον πάτο του βαρελιού με το κουτσομπολιό για το Μπάκιγχαμ και δεν μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο που να υπερβαίνει τη ζωή τους». Ετσι η αμερικανική καριέρα του Χάρι και της Μέγκαν έφθασε στο τέλος της.
Απέτυχαν να γίνουν διασημότητες των αμερικανικών media, αφού «είναι δύσκολο να πάρεις έναν άγγλο πρίγκιπα και να τον μετατρέψεις σε σταρ του Χόλιγουντ». Οντως, το ανάποδο ακούγεται ευκολότερο.
Τους εγκατέλειψαν, δε, και οι κανονικοί σταρ: «Η Μέγκαν είχε συντάξει ιδιόγραφη επιστολή και την είχε αποστείλει στην Τέιλορ Σουίφτ, ζητώντας της να συμμετάσχει στο podcast, όμως η τραγουδίστρια έβαλε κάποιον υπάλληλό της να απαντήσει ότι δεν ενδιαφέρεται».
Από κοινωνικής απόψεως, το ζεύγος έφαγε πόρτα από το ζεύγος Μπαράκ Ομπάμα (δεν έλαβαν πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων), από τους διοργανωτές των Οσκαρ (δεν έλαβαν πρόσκληση για τη βραδιά της απονομής) και από τους Μπέκαμ (δεν τους κάλεσαν στον γάμο του γιου τους). Δράμα.
Με δεδομένο ότι ύστερα από τόσες «κλειστές πόρτες» και οι κοσμικότητες περιορίστηκαν (διότι κοστίζουν), η Μέγκαν θα ασχοληθεί με το lifestyle μπλογκ της «The Tig» και κάπως θα κουτσοβολευτεί.
Ο Χάρι, όμως, τι θα κάνει; Το Νησί αρχίζει να φαντάζει και πάλι καλός προορισμός για αυτόν, όμως οι πληροφορίες από το Λονδίνο επιμένουν ότι το Μπάκιγχαμ δεν βιάζεται για τη συμφιλίωση και την καταλλαγή, πόσο μάλλον για την παλιννόστηση.
«Ετσι, η εξορία του Χάρι γίνεται όλο και πιο ζοφερή».
Πηγή: Protagon.gr