Υλικά

6 αυγά
1 κουτ. σούπας γιαούρτι
150 γρ. γραβιέρα, χοντροτριμμένη
200 γρ. φέτα σκληρή, θρυμματισμένη
300 γρ. σπαγγέτι, βρασμένο
2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
αλάτι, μαύρο πιπέρι

Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, όλα τα τυριά και το σπαγγέτι. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 2
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα ευρύχωρο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα.
Βήμα 3
Μαγειρεύουμε τη φριτάτα για 5΄-7΄ και από τις δύο πλευρές (μόλις σταθεροποιηθεί από τη μία πλευρά, τη γυρίζουμε προσεκτικά με τη βοήθεια ενός μεγάλου πιάτου να ψηθεί και από την άλλη). Τη σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.