Ανδρες που δακρύζουν, γυναίκες που πετούν αντικείμενα στον αέρα, αυτοκίνητα που εκρήγνυνται, μια πτώχευση στα σκαριά, ο θάνατος του γιου του από τη νόμιμη σύζυγό του, Ντίνο, ένα άλλο παιδί, ο Πιέρο, από την ερωμένη του, ταχύτητα, αγωνία, 1000 Μίλια και πολύ δράμα.

Στις παραπάνω γραμμές συνοψίζεται το σενάριο για τη νέα ταινία του ιδρυτή της σημαντικότερης ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και, πιθανώς, αυτής με το μεγαλύτερο κύρος στο σχετικό στερέωμα.

Ο τίτλος; Μα τι άλλο; ‘’Ferrari’’. Σκέτο. Μάστορας πίσω από τις κάμερες ο Μάικλ Μαν που έχει σχετικά πρόσφατα, το 2019, στο ενεργητικό του και την καταπληκτική απόδοση της κόντρας που είχε ο Ένζο Φεράρι με τον Χένρι Φορντ Β΄, στην ομώνυμη ταινία ‘’Ford v Ferrari’’, με αφορμή τον «πόλεμο» που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους στους αγώνες αντοχής στο Le Mans. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η μυθική φιγούρα του Ένζο επιστρέφει και, σε συνδυασμό με πολλά προσωπικά στοιχεία από τη ζωή του, δίνει το στίγμα γύρω από το πώς κατάφερε ο παθιασμένος Φεράρι να μετατρέψει την αναμενόμενη οικονομική καταστροφή του σε αγωνιστικό και εμπορικό θρίαμβο, το καλοκαίρι του 1957.

 Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο 39χρονος, στο πιο γκριζαρισμένο, Άνταμ Ντράιβερ, με δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ στο ενεργητικό του και η 49χρονη, πλέον, Πενέλοπε Κρουζ που υποδύεται τη σύζυγό του Φεράρι, Λάουρα.

Η ταινία βγαίνει στον «αέρα» τα Χριστούγεννα, οπότε και θα μπορείτε να στρογγυλοκαθίσετε με τα ποπ κορν για να την απολαύσετε. Μέχρι τότε, το επίσημο τρέιλερ προθερμαίνει τις «μηχανές» σας.

Πηγή: Protagon.gr

Δείτε το τρέιλερ

https://www.youtube.com/watch?v=KZHxT2yb2cE