«Ήμουν πολύ σκληρός με τα λάθη μου», λέει ο 24χρονος ράπερ Lamanif από τη Θεσσαλονίκη, το όνομα του οποίου έγινε γνωστό για την υπόθεση εκβιασμού με ροζ βίντεο.

Ο 24χρονος, λίγο πριν φύγει για ταξίδι στη Γερμανία με τον πατέρα του, έδωσε συνέντευξη μεταφέροντας την εμπειρία του και όσα βίωσε.

«Είμαι καλύτερα. Φεύγω για να βρω τα πατήματά μου. Είμαι ένα άτομο που έχει κατακριθεί πολύ. Υπάρχουν πολλοί που με αντιπαθούν. Επειδή όμως θέλω να συνεχίσω αυτό που κάνω, ελπίζω η συμπάθεια που υπάρχει στο πρόσωπό μου να συνεχιστεί», είπε αρχικά ο Lamanif στο Star.

«Με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου. Ήμουν πολύ σκληρός με τα λάθη μου. Πέρασα μια φάση απόγνωσης, δεν ήταν και μικρό το χτύπημα που δέχθηκα. Στενοχωρήθηκα και για την οικογένειά μου. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και μένω χρόνια με τον πατέρα μου. Τον ευχαριστώ για όλα και έχω πολλά να κάνω μαζί του».

Για να καταλήξει: «Υπήρξα λάθος πρότυπο, είναι σίγουρο αυτό. Όσο καθαρίζει το μυαλό μου όμως τόσο περισσότερο βρίσκω τα πραγματικά μου πιστεύω».

Δηλώσεις έκανε και ο πατέρας του γνωστού ράπερ, ο οποίος αρκέστηκε απλά να πει: «Τα αφήνουμε όλα πίσω και πάμε για μια νέα αρχή. Είμαι δίπλα του και θα φτάσουμε μέχρι τέλους».

πηγή: in.gr