Με τίτλο «Ticket to Paradise», η καινούρια κινηματογραφική δουλειά του George Clooney προβλήθηκε στο Λος Άντζελες.

Είναι ένα ζευγάρι που εμπνέει και με τον κουλ τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή και με τις στιλιστικές επιλογές του. Ο λόγος, φυσικά, για τους Clooney, που έκαναν νέα δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του George Clooney «Ticket to Paradise». Η Amal Clooney αυτή τη φορά επένδυσε σε μια πιο boho επιλογή, ένα κόκκινο printed φόρεμα Alexander McQueen με ανοιχτή λαιμόκοψη, το οποίο συνδύασε με διακριτικά αξεσουάρ: ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση και μεταλλιζέ clutch bag.

Στην εκδήλωση, το ζευγάρι έπιασε συζήτηση με τη συμπρωταγωνίστρια και αγαπημένη φίλη του George Clooney, Julia Roberts, και αστειεύτηκε για τη σκηνή του φιλιού, ότι χρειάστηκε 80 επαναλήψεις για να αγγίξει την τελειότητα. «Ναι, είπα στη γυναίκα μου ότι χρειάστηκε 80 επαναλήψεις. Η αντίδρασή της ήταν, τι στο καλό;», είπε ο Clooney στους «New York Times». «Τις πρώτες 79 φορές γελούσαμε και μόλις την 80η καταφέραμε να φιληθούμε», πρόσθετε η Julia Roberts.

Ο George Clooney και η Julia Roberts είναι φίλοι από το 2001 και τα γυρίσματα του «Ocean’s Eleven». Για τη νέα τους ταινία οι ρόλοι γράφτηκαν «ξεκάθαρα για εμάς» από τον Ol Parker, όπως διευκρίνισε ο ηθοποιός.

Ο Clooney πρόσθεσε ότι «δεν είχα κάνει ρομαντική κωμωδία από την εποχή της “One Fine Day” – δεν έχω τόση επιτυχία όση η Julia σε αυτό τον τομέα – αλλά διάβασα το σενάριο και σκέφτηκα, εντάξει λοιπόν, αν είναι μέσα η Jules, θα έχει πλάκα».