Υλικά

4 αυγά, μέτρια
1 μέτρια κόκκινη ντομάτα, ωμή
1 μέτρια πράσινη πιπεριά, ωμή
4 κ.γ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C στον αέρα.
Λαδώνουμε ένα μικρό ταψί με 2 κ. γλυκού ελαιόλαδο.
Σε βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά με ένα σύρμα μέχρι να ανακατευτούν.
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα και την πιπεριά και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα αυγά.
Ανακατεύουμε απαλά για να αναμειχθούν όλα τα υλικά.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και το στρώνουμε καλά να πάει σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στον φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να δέσει η ομελέτα και να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.