Κόβουμε τη μελιτζάνα σε λεπτές φέτες και αφήνουμε το δέρμα γιατί βοηθά τη μελιτζάνα να διατηρήσει το σχήμα της κατά το μαγείρεμα και δημιουργεί μια τραγανή κρούστα. Στρώνουμε τις φέτες σε μια στρώση σε ένα ταψί και αλατίζουμε καλά κάθε φέτα και από τις δύο πλευρές. Αφήνουμε στην άκρη για τουλάχιστον 15 λεπτά για να φύγει η υγρασία.

Προθερμαίνουμε το γκριλ σε μέτρια φωτιά. Με χαρτί κουζίνας σκουπίζουμε καλά κάθε φέτα για να αφαιρέσουμε το υπερβολικό αλάτι και την υγρασία.

Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ, συνδυάζουμε τα υλικά της μαρινάδας σκόρδου και μυρωδικών. Βουτάμε μια μία τις φέτες στο μίγμα και ψήνουμε στη σχάρα για 6-8 λεπτά ανά πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν ή μέχρι να έχουν σημάδια από το γκριλ. Μόλις ψηθούν οι φέτες μας περιχύνουμε με την υπόλοιπη μαρινάδα που έχει απομείνει, γαρνίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.